top of page
Cold Brew

about us.

Koffie branden is niet zomaar een handeling. Het is een ambacht, een kunde. In onze branderij zweren wij bij enkele belangrijke pijlers: kwaliteit, fair trade en openheid. Deze pijlers passen we toe van het begin- tot eind proces te starten bij de aankoop van de groene koffie, het brandproces,... tot de verpakking, de verkoop en uw eerst gezette kopje heerlijke verse koffie.

Middel 1_8x.png

01

Roasting Coffee

KWALITEIT

Kwaliteit staat op ons bij nummer 1 en dat zie je in alles bij NORD.C. We zijn een trots lid van de specialty coffee association, zowel als barista, trainer maar ook als roaster. We geloven steevast in eerlijke en duurzame handel, want enkel zo kunnen wij de kwaliteit van ons product garanderen. Met onze tips & tricks na aankoop delen wij graag onze kennis om ons product overal van zijn beste kant te kunnen tonen.

02

FAIR TRADE

Elke dag opnieuw bouwen wij aan een mooie relatie met onze aankopers en koffieboeren en ondersteunen enkel eerlijke en duurzame handel;  ook wij beseffen zeer goed dat enkel een correct behandelde koffieboer een topproduct kan afleveren.

Coffee Plantation
Drip Coffee Pour

03

OPENHEID

Wij geven u met veel plezier de verhalen achter onze koffie's mee: de origine, onze aankoop-historie, onze ideale brandwijze. Wij geloven in een eerlijke en open manier van ondernemen en delen onze passie graag met u.

bottom of page