top of page

your partner
in coffee.

Naast het branden van specialty coffee, geven wij u ook graag de nodige input en recepturen mee. Hoe haal ik het beste uit welke origine?

Net als bij een goede wijn benaderen wij het product vanuit zijn oorsprong: welke koffie leent zich het best tot welke bereiding? Hoe maak ik mijn keuze?

Image by Tyler Nix

COFFEE

We bieden interessante voorwaarden voor bedrijfsklanten die onze koffie willen aanbieden in hun (horeca)zaak, intern in het bedrijf of retailconcept.

2

TOOLS

In onze live shop en onze webshop bieden we een leuk assortiment slow koffie accessoires en geschenkdozen aan. Wij zijn official dealer van het volledige assortiment Jura espresso toestellen waarmee de smaak en kwaliteit van uw koffie 100% tot zijn recht komt.

3

WORKSHOPS

We creëren workshops op maat als teambuildingsactiviteit of als ondersteuning van uw bar en zaalteam. Naast professionals  zijn deze workshops zeker ook fijn voor de koffieliefhebbers en thuisbarista's.

4

TIPS & TRICKS

We bieden je een breed scala aan tips & tricks om je barista & coffee skills volledig te ontwikkelen. Met opvolg-bezoeken na verkoop garanderen wij dat u volop geniet van uw investering. We delen recepten en trends met onze klanten zodat ze op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes in de koffiescène.

foto 14-10-2021 21 14 39 (2).jpg
bottom of page